Dostavljate li van RH?
Narudžbe dostavljamo unutar RH po navedenoj cijeni od 35kn, dostavnom službom.
Za ostatak EU je također dostava GLS dostavnom službom, međutim cijena dostave varira o zemlji u koju se isporuka vrši – pa to svakako provjerite sa našim operaterima prije ili tokom narudžbe.
Za susjedne zemlje koje nisu u sklopu EU dostava se vrši pute Hrvatske pošte i pritom cijena ovisi o njihovom cjeniku.

Imate li još nešto u ponudi osim artikala koji se nalaze na webshopu?
Pošto se bavimo izradom personaliziranih poklona – neminovno je da imamo mnogo varijacija istog ili sličnog artikla, pa ukoliko ništa od ovdje ponuđenog ne odgovara vašoj zamisli – slobodno nas kontaktirajte kako bismo razradili detalje u dogovoru sa vama.

Kako izvršiti narudžbu?
Sučelje web shopa će vas voditi korak po korak – od odabira prigodnog poklona, do unosa teksta i slike koju želite na artiklu. Ukoliko niste sigurni u postupak, slobodno se obratite na našu e-mail adresu ruthless.hr@gmail.com ili kontakt broj : 0957636174

Koji su načini plaćanja?
Plaćanje možete izvršiti odmah po narudžbi, jednom od navedenih kreditnih kartica, ili virmanski – putem uplatnice ili net bankinga na broj računa koji će vam biti prikazan nakon izvršene narudžbe. Ostali načini plaćanja su pouzećem (gotovinsko prilikom preuzimanja narudžbe), Pay Pal ili Western Union, a ukoliko uplatu vršite iz inozemne banke – to svakako napomenite kod narudžbe pa ćete zaprimiti ponudu sa SWIFT brojem i deviznim računom na koji možete izvršiti uplatu.

Koliko vremena prođe od narudžbe do isporuke?
U prosjeku je isporuka unutar 3 do 5 dana, s napomenom da može varirati za koji dan ukoliko je mjesto dostave na otoku na koji ne vozi GLS dostavna služba ili u inozemstvu. Ukoliko imate potrebu za žurnom dostavom – pružamo i tu uslugu, međutim prvo se raspitajte kod naših operatera da li je ista moguća za vaše mjesto stanovanja.

Što ako se moja narudžba ošteti u dostavi?
Pošto imamo vrlo razrađen sistem zaštitnog pakiranja, vrlo se rijetko desi da se neka od narudžbi u procesu isporuke ošteti. Međutim ukoliko se to i desi – odmah nas kontaktirajte – jer mi vam garantiramo izradu i dostavu zamjenskog artikla o našem trošku!